Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще се развива купеста

...
Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще се развива купеста
Коментари Харесай

Предимно слънчево с малко облаци

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще се развива купеста облачност и на обособени места към и след обяд ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще са 25 - 28°. Температурата на морската вода е 21 - 24°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималната температури на 1200 метра ще е към 22° на 2000 метра - към 15°.

В събота ще доминира слънчево време, с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността след обяд над западната половина от страната, в планините там тук-там ще превали кратковременно. Вятърът ще е от север-северозапад, слаб до сдържан. Температурите ще се покачат.

В неделя и през първата половина на новата седмица ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На повече места в Южна, Източна и Централна Северна България ще има валежи, съпроводени от гръмотевици.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР