Над 70% от служителите са професионалисти с опит, подчертаха от

...
Над 70% от служителите са професионалисти с опит, подчертаха от
Коментари Харесай

Екипът на Мусала Софт се разрасна до 550 души

Над 70% от чиновниците са експерти с опит, подчертаха от компанията

„ Фокусирани сме върху творчеството и нововъведенията “, сподели Делян Лилов, създател и изпълнителен шеф на Мусала Софт

През последната година към екипа на Мусала Софт са се включили над 170 нови експерти, с което в сегашния миг чиновниците на компанията наближават 550.  Плановете са до 2020 година екипът да доближи 1000 души, оповестиха от компанията във връзка 18-тата си годишнина.

Над 70% от чиновниците на Мусала Софт са експерти с опит, а хората на начинаещи позиции са 16%, по данни от компанията. Над 90% от приходите на компанията са от работата й за стратегически клиенти – водещи интернационалните компании в области като ИКТ, телеком, финанси, държавни институции и други

„ Ние работим с огромни авторитетни интернационалните компании, които образуват бъдещето на света. Фокусирани сме върху творчеството и нововъведенията “, сподели на годишната среща на чиновниците Делян Лилов, създател и изпълнителен шеф на Мусала Софт.

Около 20% от приходите идват от IoT планове, 27% са от планове, свързани с огромни данни и разбор, и над 10% – от клауд планове. Разработката на класическите и извънредно значими корпоративни ИТ системи съставлява към 30% от приходите, прецизираха от компанията.

Мусала Софт интензивно изследва опцията за разкриване на нови местоположения, където да притегли още гении, с цел да продължи да пораства. В задачите на компанията е да открие нов офис отвън Европа до 2020 година
още по тематиката
„ Нуждаем се от експерти, които са в действителност положителни в взаимната работа. Стойността на това да имаш в действителност положителни екипи ще става все по-голяма, а фирмите с такива екипи ще бъдат по-успешни “, показа Елена Маринова, президент на Мусала Софт.

Според нея, следва доста от специалностите в региона на осведомителните технологии да бъдат автоматизирани и това е повода творчеството, ексцентричното и новаторско мислене да бъдат все по-ценни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР