Над 600 рисунки изпратиха деца от цялата страна за националния

...
Над 600 рисунки изпратиха деца от цялата страна за националния
Коментари Харесай

Деца от Варна и страната изпратиха над 600 рисунки за конкурс за празника на Християнското семейство

Над 600 рисунки изпратиха деца от цялата страна за националния онлайн конкурс " Християнското семейство, обичаи и традиции “, проведен от Националното съдружие на сираците в България. Сред участниците са деца от областите София, Перник, Плевен, Велико Търново, Ямбол, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Варна, Шумен, Кюстендил, Сливен, Стара Загора, Монтана, Кърджали, Бургас и други.

Деца от 3 до 17 години от всички кътчета в страната с голямо усърдие и през погледа на техните очи ни изпратиха прелестни рисунки за състезанието. Всички участници ще получат Грамота за интензивно присъединяване, като особено жури ще дефинира и най – положителните рисунки от първо до трето място. Освен тези награди в групата " Прави положително “ в обществената мрежа фейсбук всички ще могат да харесат рисунка и тази, която е събрала най – доста лайкове ще получи премията на публиката.

Конкурса се провежда с общителната поддръжка на компания " Милкана “ град Плевен и компания " Палмира 94 “ град Плевен, които обезпечават наградния фонд на участниците. Като премията на публиката е тридневна отмора на база олинклузив в кк. Албена за фамилията на детето, чиято рисунка получи най – доста лайкове, обезпечена от госпожа Маргита Тодорова – търговски шеф на " Албена “ АД.

Целта на състезанието е да се уплътни свободното време на децата с потребни за тях действия, да ги предизвикваме да научат повече за полезностите и това какво е християнското семейство. Организаторите изричат големи благодарности към спонсорите на националния онлайн конкурс, към всички деца за красивите рисунки, техните родители, учители и наставници, които са разговаряли с тях по – заложената тематика на състезанието. Огромни благодарности и към журито на състезанието, които имат нелеката задача да дефинират първите три рисунки. Срокът за изпращане на рисунките изтича на 18.11.2021г., като резултатите ще бъдат оповестени в групата " Прави положително “ във фейсбук на 26 ноември, допълват уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР