Над 3,4 млрд. лв. са били насочени за преодоляване на

...
Над 3,4 млрд. лв. са били насочени за преодоляване на
Коментари Харесай

Над 3,4 млрд. лв. са били насочени за преодоляване на последствията от COVID-19 досега

Над 3,4 милиарда лева са били ориентирани за превъзмогване на следствията от у нас през предходната година. Това демонстрира отчет на Временната парламентарна комисия за надзор на разноските свързани с пандемията, оповестява БТВ.
От националния бюджет са изхарчени над 2,9 млн. лева Евросредствата са на стойност над половин милиард. По ограниченията за подкрепяне на семействата от националното финансиране са ориентирани съвсем 860 млн. лева За подкрепяне на бизнеса - над 1,2 милиарда лева Различните структури, борещи се с COVID-19, са получили над 700 млн. лева, а общините - 46 млн..
 Марешки: Да се поръчат незабавно още 1 млн. ваксини, другояче стопанската система ще закъса Марешки: Да се поръчат незабавно още 1 млн. ваксини, другояче стопанската система ще закъса
Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки с апел през обществените мрежи. " Призовах държавното управление да направи незабавна поръчка на 1 000 000 ваксини...
Днес от ресторантьорския и развлекателен отрасъл изпратиха - съкращаване на общинските наеми, 50% отстъпка от таксата за „ тротоарно право ", както и опрощаване на таксите за битови боклуци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР