Над 250 участници се очаква да се включат в първото

...
Над 250 участници се очаква да се включат в първото
Коментари Харесай

Над 250 участници се очакват в първото онлайн Държавно първенство по Таекуон-До ITF

Над 250 участници се чака да се включат в първото онлайн Държавно състезание по Форма, проведено от Българската федерация по Таекуон-До ITF. Това сподели за Българска телеграфна агенция Вергилий Ситнилски - вицепрезидент на съдийската комисия на Европейската федерация по Таекуон-До ITF и общоприет секретар на националната ни федерация.

В конкуренцията могат да вземат участие деца, юноши и девойки, както и мъже и дами. Записването продължава до 21 април, а с цел да вземат участие, искащите спортисти би трябвало да запишат видео с форма, която дава отговор на степента им, уточни Вергилий Ситнилски. Видеото може да бъде записано в домашни условия, на двора или на място, където има задоволително отдалеченост, с цел да изиграят определената форма.

За шампионата е основана специфична платформа, на която състезателите могат да се записват и да качват сниманите видеа. Жребият с участниците ще бъде изтеглен на 24 април, а на 26 април в действително време участниците могат да гледат онлайн срещите си. Участниците също ще бъдат оценени в действително време от петима съдии. Поканен е и съдия от Гърция, сподели още Вергилий Ситнилски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР