Над 15 души са арестувани при спецакцията в столичния квартал

...
Над 15 души са арестувани при спецакцията в столичния квартал
Коментари Харесай

15 задържани от бандата на Гольовците, полицаи ги пазели да крадат релси и чупят надгробни плочи

Над 15 души са задържани при спецакцията в столичния квартал " Орландовци ", която се организира от рано сутринта. 
 Спецакция в Орландовци, двама служители на реда в група за дрога и грабежи
Организираната незаконна група е обвързвана с така наречен клан на Гольовците, сподели зам.-главният прокурор Иван Гешев.

Дейността на незаконната група включвала разпространяване на опиати, грабежи, обири, занимавала се е даже с обири на релси и чупене на монументи в гробищния парк за по-късно хората да си платят, с цел да бъдат възобновени. 

Двама чиновници на Второ районно ръководство са част от незаконната група. По думите на Гешев тяхната активност се е изразявала с обезпечаване на „ чадър ” при осъществяване на съответни закононарушения, само че не за покриване на случаи, а като действителна физическа защита при правонарушения. Двамата служители на реда са от „ Охранителна полиция ”.

Предстои да бъде потвърдена тяхната виновност, с цел да им бъдат повдигнати обвинявания, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. 

При акцията, стартирала тази заран в 6 ч., е намерено огромно количество оръжие, на което ще бъде осъществена експертиза. Продължават претърсванията на десетки адреси. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР