Начо Монсалве ще бъде шестият испанец, който ще защитава цветовете

...
Начо Монсалве ще бъде шестият испанец, който ще защитава цветовете
Коментари Харесай

Начо Монсалве ще бъде шестият испанец на Герена

Начо Монсалве ще бъде шестият испанец, който ще пази цветовете на Левски. Предшествениците му оставиха разнообразни усещания, написа " Мач Телеграф ". Генерално би трябвало да признаем, че имаше единствено един неуспех - Алехандро Перес. Той пристигна през есента на 2013 година, само че не съумя да оправдае упованията, които имаше към него Наско Сираков. И бързо си отпътува.
 Левски победи Копер с 2:1 в контрола
Левски победи нападателни словенци в третата си зимна контрола

" Сините " надделяха с 2:1 четвъртия в Словения - Копер

Противоречиви бяха усещанията от първия испанец на " Герена " - Тони Калво. Той бе младеж на Барселона, което също подвигна още упованията към него. Игра на приливи и отливи в 24 мача, в които вкара 8 гола.

Левски обаче не се уплаши и продължи да търси попълнения от Испания. И този път удари 10! Антонио Аниете се трансформира в любим на почитателите. Той даже се снабди с афиш: " А НИЕ ТЕ обичаме ". Нападателят, който в обособени мачове бе на върха на офанзивата, в други изтеглен по-назад, съумя даже да стане голмайстор на шампионата. Това стана през сезон 2014/15, когато вкара 14 гола. Можеше да донесе и Купата на България, откакто вкара на финала против Черно море в Бургас за 1:0. След края на сезона Аниете си потегли, само че се завърна през 2016/17, когато отново бе съществена фигура в тима.
 Славиша: Чакаме крило, имаме потребност и от състезателен шеф
Славиша: Чакаме крило, имаме потребност и от състезателен шеф

" Не знам какво става с крайния бранител, който искахме на проби "

Мигел Бедоя също бе много първокласен и техничен футболист. Такъв бе и Жорди Гомес, който бе играл в Ла Масия дружно с Меси. Освен това имаше във визитката си и Купа на Англия. Като игра не всеки път блестеше, само че даде доста асистенции.

На " Герена " имаше и един испански треньор - Пепе Мурсия. Той обаче тотално се провали и бързо бе изпъден.
 Странно: Левски тества пропъден от
Странно: Левски тества пропъден от " Герена " преди две години

Луи Нганиони с нов късмет да се потвърди в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР