Начинът, по който Джаред Лето подхожда към изкуството, е сам

...
Начинът, по който Джаред Лето подхожда към изкуството, е сам
Коментари Харесай

8 от НАЙ-ШОКИРАЩИТЕ филмови трансформации на Джаред Лето

Начинът, по който Джаред Лето подхожда към изкуството, е самичък по себе си форма на изкуство. Като музикант, той е член на рок групата „ 30 Seconds To Mars “, която пожъна огромен триумф – с 15 милиона продадени албума по целия свят и голям брой разпродадени концерти, както и участия по фестивали. Групата получава редица награди през цялата си кариера, в това число за Световен връх на Гинес.

Като артист Джаред Лето е прочут със своята методична игра, както и с обстоятелството, че се вживява толкоз доста в ролята, че даже от време на време плаши сътрудниците си. От една страна, този метод на игра разрешава на актьорите да изобразят по-точно и достоверно всеки персонаж, от друга – това съществено ги натоварва физически и душевен. Дори легенда като Мерил Стрийп заобикаля този жанр и го употребява единствено един път в " Дяволът носи Прада ".

Докъде ли би стигнал Джаред Лето, превъплъщавайки се в роля? Ето 8 от неговите най-шокиращи кино трансформации, които са в действителност впечатляващи!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР