Наблюдението на Европейската комисия за напредъка на България по механизма

...
Наблюдението на Европейската комисия за напредъка на България по механизма
Коментари Харесай

Маджистрели: Глас Народен е против квотите за бежанци

Наблюдението на Европейската комисия за напредъка на България по механизма за съдействие и инспекция не би трябвало да отпада.  

Навсякъде има корупция. В България в Румъния обаче тя е в крайности, които са неприемливи за жителите. Това съобщи Венета Маджистрели, лидер на листата на Глас Народен за евроизборите, по Дарик.

Според нея българите във Англия няма да се върнат всеобщо у нас след Брекзит. Маджистрели съобщи, че е видяла по-скоро противоположната вълна - доста сънародници са бързали да отидат на Острова, с цел да заловен последния миг, в който ще могат да останат там, преди страната да напусне Европейски Съюз. Граждани на други страни пък се устремиха към Швеция, Финландия и други, изясни Маджестрели трендовете на напредването на хора от Англия към договарянията за Брекзит. 

Със сигурност обаче България би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да се резервира настоящето състояние за сънародниците ни и след излизането на Англия от Европейски Съюз, безапелационна бе Маджистрели. 

Тя посочи, че Глас Народен е изрично срещу квотите за бежанци. Не имам вяра в това, че те ще облагодетелстват нашите жители, тъй като сме дребна по население страна, изясни Венета Маджистрели. 

Евроизбори 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР