На заседанието на Министерския съвет е обсъдена рамката на българското

...
На заседанието на Министерския съвет е обсъдена рамката на българското
Коментари Харесай

МС удължава мерките в помощ на туризма, назначени са 9 нови областни управители

На съвещанието на Министерския съвет е разисквана рамката на българското държавно управление за коронавирус ограниченията в бранш туризъм - ограниченията са увеличени от 1.8 на 2.3 млн. евро в период до 30 юни 2022 година, сподели представителят на кабинета Лена Бориславова.

Назначени са 9 регионални шефове - те няма да имат вменяване на нови функсии, само че по закон са част от политическия кабинета и като такива би трябвало да прокарват политиките, ограниченията и решенията на държавното управление, сподели Бориславова.

Назначението на Пламен Георгиев като консул във Валенсия е политическо и бе съпроводено от необятно публично неодобрение както от България, по този начин и от българската диаспора в кралство Испания, акцентира тя.

" Редно е политическите назначения да бъдат свеждани до най-малко и България както в интернационален, по този начин и във вътрешен проект да бъде допустимо най-добре показана ", съобщи Бориславова.

Разговор да генерална актуализация и предмет на назначенията не е воден.

Лена Бориславова увери, че българската позиция за РСМ ще продължава да бъде добре предпазена и аргументирана, в полза на страната ни.

" Освен това ние протягаме ръка към това да стартира един в действителност градивен разговор. Това посещаване на госпожа Весела Чернева е част от подготовката и организирането на този развой. Предстои среща сред двама представляващи България и РСМ тъй че да стартира този развой най-сетне да се случва ", изясни тя.



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР