На вас ви взеха папката, аз не мога да си

...
На вас ви взеха папката, аз не мога да си
Коментари Харесай

Скандалът бушува: Депутати от ГЕРБ обвиниха колеги от БСП в кражба и физическо нахвърляне, а Гърневски...

На вас ви взеха досието, аз не мога да си намеря очилата. Това сподели след почивката заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Емил Христов. „ Какво става в този парламент? “, попита още той.

"В тази зала се краде. Групата от Българска социалистическа партия се нахвърлиха физически върху сътрудника Манев. Аз съм директен очевидец на събитията. Г-н Стойнев взе досието на господин Гърневски. Той се приготвяше два часа за изявлението си. Това е дъното на държанието на Българска социалистическа партия. Колеги, знаем, че за вас ниският рейтинг на Народно събрание работи във ваша изгода, само че не подкопавайте основата, върху която седите. Тя е на всички нас. Държа случая да бъде изнесен ясно - с камери и очевидци, с цел да се види по какъв начин сътрудниците от Българска социалистическа партия крадат ", добави Младен Шишков.

"В момента нашият сътрудник споделя, че има компромати против депутати и ще ги даде в CNN. Аз ви апелирам, в случай че има такива записи и компромати. Моля да се алармира до Гешев. Не може да се събират записи и компромати на депутати ", прикани Рашидов.

"Комунистът си е болшевик. Може да е една директория, но да открадне нещо. Цялата страна разграбиха, минаха към този момент на писалищен материали. Сега всъщност. От дебата стана ясно, че няма нито един мотив, с който да бъде поискана оставката на ръководителя на Народно събрание. Поисканата оставка в този миг е демонски политически гуляй по време на чума, опит за прелом против законното българско държавно управление,целящ да обърне европейския път на България и то тъкмо когато България е най-икономически постоянна. Това е невиждан антибългарски скрит план, подстрекаван от национални предатели ", съобщи Спас Гърневски.

"Президентът Румен Радев, който даде началото на опита за бунт. Метежник, преследващ своите визии за президентска република. Изпълнителните шефове на метежа са Отровното трио. Какви са претекстовете на алените превратаджии? Изолацията, разпадането на столетницата, което води до раздробяване на партията и загубата им на изборите на пролет ", добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР