Неделина Неделчева е 56-ата Царица Роза на Казанлък. Абитуриентките, заели

...
Неделина Неделчева е 56-ата Царица Роза на Казанлък. Абитуриентките, заели
Коментари Харесай

Избраха новата Царица Роза

Неделина Неделчева е 56-ата Царица Роза на Казанлък . Абитуриентките, заели първите три места бяха определени всред повече от 20 претендентки за короната.

Изненада за публиката и за победителката тази година е, че тя получава правото на присъединяване в състезанието за хубост „ Мис България “ . Победителката ще получи още обичайното пътешестване до Япония , както и присъединяване в годишната среща на Индийската асоциация за етерични масла в Ню Делхи и пътешестване до Дубай, обезпечено от един от спонсорите на състезанието. През идната година тя ще бъде дипломат на Казанлък на изложби и тържища по целия свят.

По традиция журито в състезанието “Царица Роза ” се избира директно преди събитието.

Тази година ръководител беше бригаден военачалник Маргарит Михайлов, пълководец на 61 Стрямска механизирана бригада . Членове на журито ръководителят на Районния съд в Казанлък арбитър Михаил Михайлов, началникът на локалното Районно ръководство гл. контрольор Андреан Аврамов, началникът на Районната работа по пожарна сигурност и отбрана на популацията гл. контрольор Станимир Тончев, както и притежателят на състезанието „ Мис България “ и притежател на купата Супермодел на България през 1993 година Ирина Папазова . По традиция в състава на журито е и посланика на Япония в България, който тази година беше представляван от културното аташе в Посолството на Япония Кенто Мераки.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня

Честото на победителката!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР