На въпрос за оценка на кабинета Денков-Габриел, вицепрезидентът коментира, че

...
На въпрос за оценка на кабинета Денков-Габриел, вицепрезидентът коментира, че
Коментари Харесай

Йотова: За мен вотът на недоверие вече се е състоял, този кабинет е в морален фалит

На въпрос за оценка на кабинета " Денков-Габриел ", вицепрезидентът разяснява, че даже не се замисля за оценка.

" За мен този кабинет е в честен банкрут през цялото време. Те самите си споделиха, че това е " сглобка ", на вас коства ли ви се обикновено едно държавно управление да бъде наречено " сглобка "? Фалитът е тогава, когато пасивите са повече от активите. Смятам, че през цялото време те са с повече пасиви, в сравнение с с активи ", разяснява Йотова.

Според нея оставката на вътрешния министър може да бъде поискана и за метода, по който той изясни своето неприсъствие във вечерта на митингите в София.

" Обяснението с киното е пояснение за наивници и не считам, че е доста редно по този метод да се заблуждават българските жители, тъй като е обидно ", разяснява вицепрезидентът Йотова, съгласно която също по този начин е неточно виновността да бъде хвърлена върху редовите служители на реда.

По отношение на постигнатото единодушие за стъпките за анулация на дерогацията, вицепрезидентът разяснява, че като български жител желае в идващите месеци да не се усилват цените и това да бъде обезпечено.

" Да има сигурност на доставките, а не да се извиняват с това, че някой танкер се е забавил, тъй като не го пускат. Може би преди всичко - по какъв начин си показват развиването на целия район, в който действа рафинерията, ще има ли уволнени хора, ще може ли да се резервира цялостният потенциал на рафинерията или той ще бъде понижен - надлежно съкратени служащите ", изреди незнайните Йотова.

" Направен ли е разбор, ще бъде ли обезпечено до последно всяко работно място в " Лукойл Нефтохим ", дали ще паднат приходите на хората, които работят там, дали ние като жители ще можем да се употребяваме с евтини горива и дали страната ни е помислила за това по какъв начин финансово да оздрави и сдружението, и рафинерията, в случай че това се наложи ", попита още Илияна Йотова, представена от Българска телеграфна агенция.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР