На въпрос дали нашествениците ще направят нов опит да превземат

...
На въпрос дали нашествениците ще направят нов опит да превземат
Коментари Харесай

Бившият разузнавач Маломуж: Ще започне ли Путин нова офанзива срещу Киев?

На въпрос дали нашествениците ще създадат нов опит да завладяват Киев, някогашният офицер от разузнаването отговори: „ Стратегически те биха желали да създадат това. Но в случай че имаше сполучливи интервенции в Донбас, в региона на Харков и в южните региони, тогава те просто биха минали към втория стадий - това е Киев. В тази обстановка тези задания не се извършват. Дори и периодите, които бяха от 9 май до през днешния ден, в действителност към този момент няма изгледи.

„ В региона на Луганск организираме ефикасни контраатаки. В региона на Донецк също мощно държим линията, а също по този начин организираме нахлуване в посока Харков, в направленията Николаев, Херсон, Запорожие. Тоест през днешния ден обстановката е променлива, само че до известна степен имаме преимущества. "

Бившият началник на Службата за външно разузнаване означи, че след 2-3 седмици Украйна ще получи нови оръжия с обхват на деяние от 70-80 км, " което ще направи допустимо нанасянето на удари по урагани, градове, торнадо, които нанасят удари на 40-70 км ".

От своя страна съветската агитация продължава да твърди, че Руската федерация в никакъв случай не е имала проекти да превземе Киев. Въпреки това документите, получени от военното разузнаване на Украйна през април, демонстрират, че окупаторите са имали такива планове.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР