На това му се казва безочие, но и това е

...
На това му се казва безочие, но и това е
Коментари Харесай

Няма такова безочие!! Миро Дзвера: Мария е дяволско изчадие, не човек! Сгреших и си искам обратно семейството!

На това му се споделя безсрамие, само че и това е малко. След като си заряза брачната половинка и децата, с цел да се въргаля в чаршафите на Мария, Миро Дзвера " обърна палачинката ". Рязко. И в този момент друга ария запя, а точно - желая си фамилията. Трогателно, а?!

Знаем, че бракът му с Мара Отварачката завърши след поредност от кавги, обиди, физически саморазправи даже. И преди седмици чалгарката отиде при Мон Дьо, където избра да постави един път вечно точка на връзките си с Мирослав Соколов.

Казват, че повода Мара да направи това е, че благоверният й се оказал в тежка финансова рецесия и имал даже запор на банковите сметки, което за " скромна " жена като нея е... сещате се - апокалипсис...

Тук обаче Мария не е значима, значим е Миро и изключително неговата безочливост - желае да се върне назад при Вая. Близки до Соколов разкриха, че той през ден висял в дома на екс половинката си и го играел разкаял се виновник и осъзнал се, добър татко. Идилия!

" Мария не е човек, това е алчно и себично дяволско изчадие и сгреших с нея. Да, сгреших, всеки може да сгреши. Не знам какво ми стана, какво ми направи тя, само че си желая назад фамилията ", нареждал Дзвера. Ако Вая му повярва обаче, би трябвало да е най-голямата наивница, разясняват осведомени.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР