На тази дата се раждат независими, енергични, горди и твърди

...
На тази дата се раждат независими, енергични, горди и твърди
Коментари Харесай

Родените днес са независими, енергични и горди

На тази дата се раждат самостоятелни, енергични, горди и твърди хора с богата ду­шев­ност, развъртян разсъдък и морална резистентност. По природа са енергични, свобо­до­лю­биви и независими, упорити и работоспособни. Често работят непредвидимо, само че са  поредни в дейностите и решенията си. Обичат измененията и в доста слу­чаи постоянно сменят работата си, сътрудниците и/или местоживеенето си. Този вид хора са взискателни и максималисти в търсенето на изключителни неща. Тяхното възприятие за изолация в доста случаи поражда блян към издигане, непрекъсната еволюция и пориви на благотворителност. Увличат се по езотеричните знания и избират хора на соб­ст­веното си интелектуално равнище.

В персоналните взаимоотношения тези хора са правилни приятели/съпруг/а и обик­но­ве­но са душата на компанията, привличаща противоположния пол. Податливи са на про­менливи настроения и се нуждаят от повече обич и другарство.

Човекът, роден на тази дата е индивидуалист, притежаващ изчерпателен и изострен разум. Обикновено се затруднява при определянето на това кое е положително и кое неприятно, което постоянно е причина за неговата колебливост и положения на тревога. По при­ро­да е по едно и също време величествен мечтател и материалист, изпълнителен и даже педан­ти­чен, податлив към упорстване. Мечтател и един тип аскет, който избира да живее в собствен личен, фиктивен свят по лични правила. Не е необикновен фен на физическия труд и има увлечение към удоволствията и насладите в живота.

Родените на 16-ти април са наблюдателни персони със здрав разсъдък, стремят се към нови знания и трупане на опит. Проявяват подготвеност за съв­мест­на работа, раз­читат на лични сили и качества и не търпят да им се месят в проектите. Оби­чат да събират или колекционират всякакви неща и мъчно реализират душевна естетика. Склон­ни са сами да си основават затруднения, а след това страдат от следствията. Пред­по­чи­тат природата и уединението пред суетата, навалицата и лице­мерните упоритости. Въп­ре­ки това умеят да влияят на близките, благо­да­ре­ние на аналитичния си разум и ори­ги­налност. В множеството случаи имат качества на медиум.

В делово отношение родените на тази дата постоянно стават  положителни изследователи-практици, художници, актьори, артисти, публицисти, писатели и други Ако изберат из­куст­вото или литературата като специалност, би трябвало да имат и някой удобен интерес или занимания, в които да приложат своя здравомислещ разум и податливост към разбори.

На тази дата са родени някои бележити българи:

1941 г. – Борис Данков, български публицист

1962 г. – Венцислав Върбанов, български политик

1962 г. – Мартин Заимов, български политик

1969 г. – Хасан Азис, български политик

1986 г. – Светозар Кнезовски, български сценичен артист

Източник: horoskop-astrom.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР