На Световния ден на водата - 22 март, Басейнова дирекция

...
На Световния ден на водата - 22 март, Басейнова дирекция
Коментари Харесай

Басейнова дирекция Черноморски район чества 20 години от създаването си

На Световния ден на водата - 22 март, Басейнова дирекция " Черноморски регион “ ще означи 20-годишния си рожден ден.

На тържественото честване e поканенo управлението на Министерството на околната среда и водите, представители на регионални и общински администрации на територията на Черноморския басейнов регион, членове на Басейновия съвет, държавни, научни и просветителни институции, районните инспекции по околната среда и водите, неправителствени организации, чиновници.

Тържеството ще се организира на 22 март, от 10.30 часа в хотел Голдън Тюлип Варна. В програмата е включено засаждане на 20 широколистни дръвчета в региона към Басейнова дирекция.

По мотив Световния ден на водата на 20 март се организира онлайн среща с членовете на Младежкия воден парламент. Включиха се над 50 възпитаници от страната, техните преподаватели и специалист от Басейнова дирекция, които в интерактивна полемика приказваха за главните замърсители на подземните води и споделиха устойчиви практики за тяхното запазване.

Инициативите, проведени от Басейнова дирекция, не престават през цялата седмица с празник на водата във варненската детска градина " Звездичка " и открити уроци в ОУ " Кирил и Методий “ – Варна, и в СУ " Константин Петканов “ - Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР