На среща с феновете днес в Хасково идват мажоритарният собственик

...
На среща с феновете днес в Хасково идват мажоритарният собственик
Коментари Харесай

Хасково днес е синьо, идва „Левски“ за среща с фенов...

На среща с почитателите през днешния ден в Хасково идват мажоритарният притежател на „ Левски “ (София) Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков и ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров. От 12 ч. в спортна зала „ Дружба “ те ще обсъдят плана „ Левски на левскарите “ с последователите от Хасково и района, и ще беседват по настоящи тематики за положението и бъдещето на футболния клуб. Инициативата е взаимна с фенклуб „ Непримиримите – Синьо Хасково “.

Междувременно в 10.30 часа пред постройката на кметството в Хасково ще бъде отворен мобилният почитател магазин. Освен формалната екипировка на тима, ще може да бъдат открити огромна част от продуктите от сбирката „ Никой с изключение на нас самите “. Привържениците на „ Левски “ ще имат опция да възобновят своите членски карти за 2022 година или да си купят такива.

Мобилният почитател магазин ще пътува и до Кърджали. Там той ще бъде ситуиран пред бранша на сините последователи преди дуела с „ Арда “, който стартира в 17.30 часа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР