На щедра жена е случил Васил Василев-Зуека, шегуват се негови

...
На щедра жена е случил Васил Василев-Зуека, шегуват се негови
Коментари Харесай

Зуека и жена му с прислуга

На великодушна жена е случил Васил Василев-Зуека , майтапят се негови сътрудници по адрес на втората му брачна половинка - режисьорката Ани Вичева, разбра HotArena.

Оказва се, че половинката на артиста и тв водещ е броила 322 хиляди лв. за чисто нов фамилен апартамент, в който да живее със Зуека и техния дребен наследник Стефан. Жилището, което се намира на пъпа на София, се води напълно на името на Вичева. Така тя се подсигурила, че при възможна разлъка с Васил въпреки всичко с детето ще имат къде да живетя. 

Съседи на водещия на Капките издават, че апартаментът им с Ани бил ужасно обзаведен. Мебели комикът и жена му пренесли от предходния си дом - къща в софийското село Лозен, която при започване на романа им Зуека купи за 400 бона. Впоследствие обаче двамата я продадоха, макар, че парцелът е двуетажен, с панорама към Витоша и с голям двор, тъй като се оказало, че наоколо има сметище, което непрестанно тровело въздуха им. 

Тъй като брачната половинка на комика не разполага с задоволително време, с цел да огравя на всички места, фамилията разчитало на чистачка , която да се грижи за изрядния тип на дома им. Докато бил дребен синът им Стефан също имал детегледачка, само че откакто го записали в елитна детска градина, наличието й станало ненужно. Тази есен второто дете на Зуека ще е пъврокласник, макар, че е единствено на 6 години. Понеже тръгнал на градина по-рано, надлежно можел да постъпи в първи клас преди своите връстници. 

Баща му Васил и майка му Ани ужасно се гордеели с него, тъй като проявявал забележителен разсъдък. Пишел и говорел на два езика - британски и български, а първата му дума, още преди да проходи, била на британски език. По правилото на други звездни родители, Зуека и жена му говорели на сина си на два езика , тъй като желали да стане полиглот. Голямата дъщеря на Зуека от първия му брак с актрисата Нина Димитрова също жъне триумфи и към този момент върви по стъпките на татко си, като неотдавна взе участие в огромна ТВ реклама, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР