На редовното си заседание днес служебното правителство ще гласува Проект

...
На редовното си заседание днес служебното правителство ще гласува Проект
Коментари Харесай

Служебният кабинет ще приеме наредбата за командировките в страната

На постоянното си съвещание през днешния ден служебното държавно управление ще гласоподава Проект на решение за даване на публична помощ за развиване посредством целева вноска към Доверителния фонд на жертвите към Международния углавен съд в размер 39 117 лв.. Проекторешението е импортирано от министъра на външните работи Николай Милков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Служебните министри ще гласоподават и Проект на решение за предоставяне на единодушие за разкриване на консулство на Република Молдова в Република България, ръководено от почетно консулско длъжностно лице, със седалище в гр. Бургас и с консулски окръг, обхващащ територията на областите Бургас, Варна и Добрич, и за предоставяне на единодушие Женя Атанасова да извършва функционалностите на почетно консулско длъжностно лице на Република Молдова в Република България, със седалище в гр. Бургас и с консулски окръг, обхващащ територията на областите Бургас, Варна и Добрич. Проекторешението е импортирано от министъра на външните работи Николай Милков.

На съвещанието ще бъде гласуван и Проект на разпореждане за изменение и допълнение на наредбата за командировките в страната, призната с разпореждане № 72 на Министерския съвет от 1986 година Проекта е импортиран от заместител министър-председателят по обществените политики и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров.

Служебният кабинет ще гласоподава и Проект на решение за одобрение план на меморандум за съгласие сред Министерството на защитата на Република България и Министерството на защитата на арабска република Египет за съдействие в региона на защитата. Проекторешението е импортирано от министъра на защитата Димитър Стоянов.

На съвещанието ще бъде гласуван и Проект на решение за приемане на проект за деяние до 2024 година към стратегическата рамка за развиване на образованието, образованието и ученето в Република България (2021 - 2030). Проекторешението е импортирано от министъра на образованието и науката Сашо Пенов./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР