На приливи и отливи е любовта на Деян Донков и

...
На приливи и отливи е любовта на Деян Донков и
Коментари Харесай

Деян и Радина в лют скандал заради дрехи на рзпродажба - slava.bg

На приливи и отливи е любовта на Деян Донков и Радина Кърджилова.

Родителството не е съумяло да смири буйните им характери и те не се свенят да си крещят на обществени места. На противен фамилен скандал сред двамата артисти станаха свидели клиенти на столичен бутик за облекла на бул. Витоша. Нервният Деян, който се бе застраховал от любознанието на почитателите с каскет и мрачно очила, не остана неусетен откакто внезапно увеличи звук на обичаната жена.

Оказа се, че Донков, който нееднократно е споделял, че има афинитет към модата, не дава думата на половинката си, когато става въпрос за извършване на покупки. След като Радина си набеляза няколко тоалета с понижение, измежду които и пуловер за подарък, артистът повелителен й сподели да остави всички закачалки, които е награбила.

Попарената Радина в началото не се подчини на волята на мъжа си, само че откакто той демонстративно я заряза на първия етаж на магазина, тя го последва като пале. Скандалът обаче не секна дотук, а се премсти на втория етаж в секцията с мъжка мода в магазина. Там двамата артисти не престават да си разменят гневни погледи, нацупени физиономии и грозни думи, като Донков с нервни жестове показваше на към този момент просълзената Радина да мълчи, къде да стои и какво да му подава да мери.

Оказва се, че актьорското семейство има нездравословния табиет да спретва сходни безвъзмездни постановки на софиянци всекидневно. Служителите в магазините в региона на дома им признават, че постоянно им се случва да бъдат арбитри в кавгите им, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР