На приключилия силен турнир за деца купа Черно Море 2020,

...
На приключилия силен турнир за деца купа Черно Море 2020,
Коментари Харесай

Златно лято за школата на Металург Перник на Купа Черно Море 2020

На завършилия мощен шампионат за деца купа " Черно Море 2020 ", който се организира в Бяла и Обзор, школата на Металург Перник реализира отлични резултати. Набор 2008 и набор 2012 се окичиха със златните медали, с бронза се закичиха набор 2006/2007 и набор 2009, а малко не стигна на набор 2010 да се окичи с медали и приключи четвърти.

Набор 2008 завоюваха всичките си мачове с тотално превъзходство над всички противници. Металурзи бяха най-хубавият тим на шампионата и закономерно взеха златото. Перничани организираха доста добра подготовка, в която всички деца вложиха оптимално усърдие в подготвителния развой, на шампионата вярата Даниел Димитров раздра противниковите мрежи с цели 8 попадения.

Набор 2012, със страховит екипен дух и себераздаване от всички деца, съумя да завоюва 1-вото място. Малките металурзи направиха ужасно усещане в първия си интернационален шампионат.Момчетата на треньора Роберт Владимиров, демонстрираха необикновено израстване, като още преди шампионата играха ужасно в контролните срещи.

Набор 2006/2007 взе 3-то място на шампионата Купа Южно Черно Море в Обзор. Батковците в школата на Металург стартираха стремително с две победи и 13 маркирани гола в двата мача. В третия дуел се изправиха против именития противник от ПФК Черно Море Варна и изгубиха след едва първо полувреме. Похвално е, че перничани се върнаха в мача през втората част и преобладаваха до края на дуела, което ги изведе с високо вдигнати глави.Последва още една загуба от тима на Розова Долина, където шансът и други странични фактори попречиха да се оползотвори надмощието над противника. В последния решителен за класирането мач, нашият тим победи вторият тим на Розова Долина с 4:0, което ги изкачи на почетната стълбичка, окичени с медали!

Набор 2009 се класира на 3-то място, като с равни точки останаха първите три тима и единствено голова разлика раздели металурзи от 1-вото място. Талантите Калоян Деянски и Даниел Димитров се отличиха надлежно с 7 и 6 попадения.

Набор 2010 започва решително шампионата с победа над Олимпик Варна. След което перничани се изправиха против доста мощни противници,които не можаха да преодолеят. Металурзи оставиха сърце и душа във всеки един дуел,като се раздадоха във всички мачове. Умората си сподели думата в някой моменти както и неналичието на ротации в състава. От треньорския щаб са уверени,че с упорита работа и предпочитание от децата малчуганите ще надграждат своето показване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР