На празника на виното и любовта, 14 февруари, врати отвори

...
На празника на виното и любовта, 14 февруари, врати отвори
Коментари Харесай

Варненци са в еуфория! Отвори първия в страната магазин Parkmart. Посетихте ли го вече?


На празника на виното и любовта, 14 февруари, порти отвори първия магазин в страната под марката Parkmart . След формалния водосвет гостите имаха опцията да опитат от редица подбрани деликатеси и питиета, които се оферират в магазина. В супермаркета клиентите ще открият висококачествени селекции от хранителни артикули, артикули за дома и биоразнообразия. Разделенято на обособени зони прави извършването на покупки в него същинско наслаждение. 

 Ето какво споделиха основателите на марката:

  - Разкажете на читателите за марката Parkmart . Как избрахте името?

  - Идеята за името се роди около местоположението на магазина – парка на гр. Варна, а точно Морската градина. А mart идва от американското кратко наименование за супермаркет. С две думи Parkmart е Супермаркет в парка.

    - Има ли други обекти в страната, какво ви предизвика да въведете тази идея?

    - Това е първият обект както във Варна, по този начин и за страната. Провокира ни това, че Варна имаше потребност от магазин, който да предложи висококачествени селектирани артикули на едно място. Екипът ни продължава да сортира такива и портфолиото ни ще се усилва. За момента Parkmart няма еквивалент.

  - Планирате ли отваряне на още обекти във Варна или в страната?

 - Защо не, в случай че забележим увеличение на търсенето и капацитет в основаването на верига.

  - Какво по-различно могат да открият потребителите в Parkmart?

  - Стараем се да предлагаме с изключение на високо качество, и богато многообразие от обичайни и екзотични артикули. Например единствено при нас можете да намерите бели аспержи. Също доста забавен е щанда на веригата Le Plaisir de vivre , който предлага най-висококачествените сирена и салами от Европа.

Рибния щанд е богато зареден с качествени риби и морски блага.

 В зона Месо с изключение на добре познатите меса предлагаме зряло 28 дни телешко месо, което се предлага за първи път в супермаркет в гр. Варна. Планираме и да създадем обособен щанд за охладени и замразени пилешки, агнешки и телешки меса, които ще бъдат неповторими за града ни. Например известното телешко месо порода Блек ангъс . Или фамозното японско телешко " Кобе " , което е като ролс-ройс на аленото месо — най-луксозният стек в света.

 Акцент е и обособения магазин Liquor&Tobacco за ценители, предоставящ вискокачествени питиета, пури и тютюневи произведения в специфични селекции. Също по този начин и безупречни професионални съвещания от нашите чиновници. Нашата задача е, постоянно да разполагаме с необятен диапазон от висококачествени маркови продукти, с които да задоволим разнообразни стремежи и усети.

 - Какви съгласно вас са първите усещания, които са провокирани у потребителите, които към този момент ви посещават?

 - Клиентите ни споделят, че са впечатлени от големия избор на висококачествени артикули на допустими цени. Също по този начин и от приятната конюнктура. Природата е главен акцент в интериорите на магазина, а декорите са стилизирани в съвременен градски микс. Държим на високото качество , на способеното и положително обслужване и желаеме клиентите даостанат удовлетворени.

   - Каква е политиката Ви по отношение на промоциите – на какви интервали и по какъв начин тъкмо ще бъдат обявени промо продуктите ви?

  - Промоционалните артикули са ясно обозначени с червен етикет . Планираме и листовка в едноседмичен интервал, само че не в познатия от другите супермаркети формат.

Parkmart Ви чака!



Адрес: гр. Варна, бул. „ Приморски парк II 482 “ – Пикадили парк.

https://www.facebook.com/parkmartmkt/

https://www.instagram.com/parkmart_official/

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР