На полуфиналите актьорът Владо Зомбори се превъплъти в големия Джордж

...
На полуфиналите актьорът Владо Зомбори се превъплъти в големия Джордж
Коментари Харесай

Зомбори искрено и лично на полуфинала в Капките

На полуфиналите артистът Владо Зомбори се превъплъти в огромния Джордж Майкъл и хитовото парче " Свобода ". Както подчертаха водещите на шоуто за двойници, защото Зомбори огловява класацията, довечера няма потребност да се състезава, а единствено да се любува. 

Тази вечер в действителност пях за кеф и то дружно с всички тези хора от публиката, разяснява в края на осъществяването си артистът.

На въпроса какво за него е свободата, той направи самопризнание:

За мен свободата е най-много свободата на духа. Това шоу ми даде една такава по-различна религия в мен и в едни мои качества, които аз дълго време ги бях оставил встрани. Благодарение на това шоу аз им дадох на тези неща независимост, призна той.

Благодаря, че имах тази опция, добави той.



Ние тук не просто имитираме някакви хора. Ти побеждаваш, тъй като хващаш основни моменти в облиците, които са ти предоставени, ти предаваш силата на тези хора, разяснява Любо Киров. 

Еми аз по какъв начин да направя Джордж Майкъл с тази провинциална физиономия, разяснява на собствен ред Рачков. 

Ти за първи път в това шоу имаше някакви интонационни проблеми. Но по-важно е друго. Майкъл пее не като артист, а като музикант, тъй като той преди всичко е музикант и по тази причина дърпа малко обратно в пеенето. Ти това го хвана и го направи, похвали го Хилда Казасян.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР