На паметния 22 септември преди 114 години България разкъсва мрежата

...
На паметния 22 септември преди 114 години България разкъсва мрежата
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: Нека бъдем достойни наследници на нашите деди, следвайки пътя на изконните български идеали за свобода и независимост

На паметния 22 септември преди 114 години България раздира мрежата от политически зависимости и публично и всепризнато стартира да дефинира своята вътрешна и външна политика. Актът на Независимостта е значима победа на българския народ, направила нашата татковина равнопоставена с останалите европейски страни. Това е едно от най-ярките събития, с което българите демонстрират свободолюбивия си дух и силата на своето единение!
В ден като днешния, ние сме длъжни да си напомним събитията от този незабравим и исторически ден, които са явен знак за мощната политическа воля на българския народ и неговото предпочитание да гради самичък своето бъдеще.
Отдаваме респект в символ на благодарност на тези, които със своите дейности и политика дадоха образец за единение в съдбовните за нацията ни моменти! Дадоха живота си в освободителната битка и отвоюваха независимостта на нашата Родина.
Пожелавам на Вас и на всички българи да отстояваме идеалите и да бъдем почтени наследници на нашите предци, да имаме тяхната мъдрост и предвидливост, с цел да издигаме престижа на България, следвайки пътя на изконните български идеали за независимост и самостоятелност. Мъдрите уроци на предишното да ни бъдат най-вярната пътека към бъдещето!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Да живее България!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР