На осем сигнала са реагирали огнеборците в областта през изминалото

...
На осем сигнала са реагирали огнеборците в областта през изминалото
Коментари Харесай

Заведение пламна в Пазарджик

На осем сигнала са реагирали огнеборците в региона през миналото денонощие, оповестиха от ОДМВР-Пазарджик.

Рано сутринта, към 05.40 ч. бил получен сигнал за пламнал кафе-аперитив в регионалния град. Към мястото са ориентирани два екипа огнеборци с противопожарни коли. След половин час пожарът бил изцяло изгасен. Огънят съумял да унищожи оборудването и обзавеждането на заведението.

Екип на Районно ръководство на МВР-Пазарджик е направил оглед на местопроизшествието, по първични данни няма следи от съзнателно причиняване на пожара. Благодарение на реакцията на пожарникарите е предотвратено разрастването на пожара към другите етажи от жилищната кооперация.

Снощи пазарджишките огнеборци са гасили къща в село Огняново. Сигналът е получен в 22.25 часа. Не след дълго огънят бил изгасен, наранено е обзавеждането и стените на една от стаите в къщата.

Три са случаите на запалили се комини във Велинград и Пещера. При тях няма нанесени материални вреди, не са потърпевши и хора. Вчера сутринта дежурен екип на РСПБЗН-Пазарджик е оказал подпомагане на „ Спешна помощ “. Огнеборците са свалили на носилка до колата за спешна помощ мъчно преносим болен от третия етаж на жилищен блок.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР