На официална церемония бяха връчени дипломите за средно образование и

...
На официална церемония бяха връчени дипломите за средно образование и
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на зрелостниците на СУ „Иван Вазов” - Мездра /снимки/

На публична гала бяха връчени дипломите за приблизително обучение и удостоверенията за приключен гимназиален стадий на образование на Випуск 2022 на СУ „ Иван Вазов “ - Мездра.
През тази образователната година в мездренската гимназия се дипломират 42-ма зрелостници в три профилирани паралелки: „ Електронна търговия “ (XII „ а “ клас) с класен началник Данаил Димитров, „ Чужди езици “ (XII „ б “ клас), с класен началник Василка Коловска и „ Хуманитарни науки “ (XII „ в “ клас) с класен началник Мария Букович. За пръв път в историята на учебното заведение приключват зрелостници с специалност „ Организатор Интернет приложения “, компетентност „ Електронна търговия “, които получиха и удостоверение за професионална подготовка. Средният триумф на випуска е Много добър 5.12.
По случай сполучливото полагане на държавните зрелостни изпити и дипломирането им дванайсетокласниците, техните родители и учители бяха поздравени от шефа на образователното заведение Мариела Горанова и от заместник-кмета на Община Мездра Нели Минева.
„ Вие завършвате един стадий от живота си и тръгвате по пътя на своето професионално развиване, обърна се към младежите Мариела Горанова. Знанията, уменията и опитът, добити в учебно заведение, ще бъдат ваши положителни спътници в живота отсега нататък. Бъдете любознателни и работливи, не спирайте нито за момент да се усъвършенствате, тъй като единствено по този начин ще се развивате в вярната посока.
Бъдете здрави и рационални, с цел да намерите своето място в актуалния обществен безпорядък. Не спирайте да търсите, не преставайте да вярвате. Запазете най-скъпите човешки полезности - добродетел и безкористност, достолепие и непримиримост, разсъдък и достойнство, на които ви учихме в учебно заведение. Вие владеете непознати езици и компютърни технологии - и това ви дава опция да обиколите света. Покорете го със познания и професионализъм, само че останете в Родината! Поздравления и сполучлив старт! “
19 зрелостници приключват приблизително обучение с отличен триумф. 7 от тях са цялостни отличници през целия гимназиален стадий на образование (VIII-XII клас): Виолина Минковска, Дарина Мишева, Инесия Петкова, Кристиян Христов, Магдалена Тонева, Патрисия Терзиева и Цветелина Тонева. Други 10 са цялостни отличници през втория гимназиален стадий на образование (ХI-ХII клас), а двама са с триумф над 5.50: Владислав Андреев, Денис Йонов, Елена Николова, Елица Дачева, Йована Василева, Йоана Константинова, Лилия Шопова, Преслав Кръстев, Силвия Йолова, Стефани Кръстева, Цветосвята Бориславова и Християн Цветков.
Първенците в учението получиха медали „ Отличник” на Випуск 2022 и предметни награди (книги), а цялостните отличници през целия гимназиален стадий на образование - и плакети. По традиция най-после всички се снимаха за спомен и си пожелаха на добър път в живота и до нови срещи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР