На някои от тези хора не им харесва фактът, че

...
На някои от тези хора не им харесва фактът, че
Коментари Харесай

Калин Стоянов заподозря, че някои от тези хора го нападат, защото намалил жертвите по пътищата

" На някои от тези хора не им харесва фактът, че под мое управление Министерство на вътрешните работи спря незаконните мигранти. Вероятно не им харесва фактът, че предходната година получихме извънредно високата оценка по задачата на Шенген, коятоотвори пътя за договаряния и способства да бъдем признати в Шенген ".

Това разяснява пред публицисти вътрешният министър в оставка Калин Стоянов (така и не го попитаха - какво има поради с това, че сме " признати в Шенген ", б.р.).

" Вероятно не им харесва и фактът, че от началото на тази година досега има по-малко жертви по пътищата, съпоставено със същия интервал предходната година ", направи странна прилика Стоянов (освен това той встъпи през юни, т.е. - съвсем половината от топлия сезон, когато е най-големият пътен травматизъм, беше минал б.р.).

Стоянов изясни, че е водил диалози с Мария Габриел, на които е разисквано какво е реализирано от управническата стратегия и кои са главните цели на министерството за актуалната година.

Попитан за изискване от страна на " Продължаваме промяната - Демократична България ", той да не бъде част от новото държавно управление, Калин Стоянов съобщи, че е приказвал само с Кирил Петков, който му е предложил бъде част от Министерския съвет като специалист, съобщи Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР