В регионите, където енергийните съоръжения са пострадали от руски атаки,

...
В регионите, където енергийните съоръжения са пострадали от руски атаки,
Коментари Харесай

Службите работят денонощно след ударите по енергийни обекти в Украйна

В районите, където енергийните уреди са потърпевши от съветски офанзиви, всички служби работят непрекъснато за възобновяване на производството и разпределението.

Това съобщи президентът Володимир Зеленски във вечерното си послание, представено от " Укринформ ".

" Сега в доста от нашите райони - Лвов, Ивано-Франкивск, Харков, Днепър - в някои от нашите райони работят енергетици и ремонтни екипи. Всички нужни служби са включени за възобновяване на производството и разпределението, които бяха унищожени от съветски удари несъмнено ще бъде направено и аз благодаря на всички, които работят в този момент, които работят през целия ден ", сподели Зеленски.

Той акцентира, че е доста значимо сходни удари да не се трансфорат в рутина за света.
 Енергийни обекти в Украйна още веднъж на прицел на съветската войска
Енергийни обекти в Украйна още веднъж на прицел на съветската войска

Ударени са четири ТЕЦ-а

" Благодарен съм на всички водачи, които реагират, които осъждат съветския гнет, които се свързват с сътрудници, които имат системи за противовъздушна защита, които биха могли да работят в Украйна, и подобаващи ракети. За да изгубят терористите, солидарността на водачите в отбраната против тероризма би трябвало да работи 24/7, както и хората, които унищожават следствията от ударите и като нашите бойци, които вършат всичко всеки ден и всяка нощ, с цел да създадат допустимо най-вече за Украйна със силите, които са в Украйна ", добави Зеленски.

Припомняме, че в нощта против събота енергийни обекти в Украйна още веднъж бяха на прицел на съветската войска.

Четири топлоелектрически централи са били съществено развалени , удостовери държавният оператор тази заран. 

Работи се по очистване на следствията. В известието не се показват повече елементи.

Енергийният министър на Украйна Герман Галущенко също потвържди за офанзивата, като оповестява, че са наранени обекти в Днепропетровска, Ивано-Франковска и Лвовска област.

Руската войска нападна с ракети вид " Кинжал " и меняща се траектория области на Украйна. Въздушната паника стартира към 4 часа сутринта и обхвана всички област на страната.
 Руски ракети летят по цяла Украйна
Руски ракети летят по цяла Украйна

През цялата нощ се получават известия от военните за засечени ракети

Харков още веднъж бе нападнат, като съгласно известията една от ракетите е заплашила болнично заведение, където са се намирали стотици пациенти. От взривната вълна на ракетата, която се е забила в земята до болничното заведение, е потърпевша самата постройка, както и връзките към нея, в това число и водопровода.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР