На немските награди “Goldene Kamera” миналата седмица Джесика Частейн спечели

...
На немските награди “Goldene Kamera” миналата седмица Джесика Частейн спечели
Коментари Харесай

Джейн Фонда или как да изглеждаме стилно на 80, кралският стил на Джесика Частейн и още от най-добрата звездна мода напоследък

На немските награди “Goldene Kamera” предходната седмица Джесика Частейн завоюва в категорията Най-добра интернационална актриса, а за събитието беше подчертала аристократичното си лъчение . На аления килим в Берлин тя носеше величествена рокля в кралско синьо от пролетната сбирка висша мода на Elie Saab и бижута Piaget със смарагд и елмаз .

 червен килим Getty

Вижте още най-добре облечени от последната седмица ТУК >>>

Джейн Фонда и колежката ѝ от сериала „ Грейс и Франки “ Лили Томлин бяха координирали визията си в черно и пайети , с цел да бъдат водещи на събитие, проведено от обществената стратегия “Home Industries”. Двете актриси и приятелки, които са надлежно на 81 и 79 година, демонстрираха по какъв начин можем да изглеждаме стилно и на тази възраст.

 червен килим Getty

Още една двойка беше съобразила стила си – премиерата на „ Шазам “ стана първата обществена поява на Лейтън Мийстър и Адам Броуди дружно от две години насам. Двойката беше заложила на разнообразни нюанси на аленото - блестящо и костюм в бургундско.

 червен килим Getty

Наградите “Image” (представлявани от щатската Национална асоциация за насърчаване на цветнокожите) събраха на едно място едни от най-големите чернокожи звезди. Сред тях божествено изглеждаше Лупита Нионго . Роклята Giambattista Valli с голи плещи, бухнали ръкави и цепка ѝ придаваше изтънчен тип, допълнен от нежни бижута и вдигната прическа със странични плитки.

 червен килим Getty

Вижте още фешън попадения в галерията >>>

В металическа рокля с голо рамо се появи Никол Шерцингер на церемония събитие на amfAR (Американската фондация за битка със СПИН) в Хонг Конг. Дрехата със сребристи и златисти отражения и внимателен шлейф е дело на ливанския дизайнер Rami Kadi , а изпълнителката беше допълнила блясъка с бижута във формата на небесни тела .

 червен килим Getty

Друго ослепително наличие през последните дни беше това на Миранда Кер . Супермоделът посети премиите “Spa” в Германия, облечена в розова рокля Alex Perry с дълги ръкави , само че най-вече внимание притегли бременното коремче, което австралийката сподели за първи път.

View this post on Instagram
#MirandaKerr at the Spa Awards in Germany wearing #AlexPerry where she confirmed that she's pregnant with her third child
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР