На Милен Цветков може да не му върви с жените,

...
На Милен Цветков може да не му върви с жените,
Коментари Харесай

Новината Дойде Като Гръм От Ясно Небе За Милен Цветков! Вижте Само С Кого Ще Се Сродява! Дъщеря Му Завъртя Самия

На Милен Цветков може да не му върви с дамите, само че щерка му може да се похвали с новия си обичан. Калина, която от години живее и учи в Холандия се влюбила в собствен връстник холандец.

Младата дама към този момент е на 21 години и е щерка на журналиста от първия му брак. Преди три години тя сполучливо приключила Американско учебно заведение в Хага. Щастливият баща на отличничката бил поканен на абитуриентския й бал. Веднага си взел отпуска с цел да участва на тържеството на щерка си в Ниската земя.

След като приключи образованието си Калина за малко се прибра в София. Но не остана дълго на родна земя, прибра се в Холандия където се откри в град Грьонинген.

По коледните празници Милен Цветков, който останал самичък защото скъса и с дамата, която му роди наследник Боян вдигнал куфарите си и отпътувал на посетители на Калина, предават от retro.bg.

Дъщерята на журналиста била щастлива, че татко й ще прекара празниците с нея. Но и щяла да го запознае с новия си другар. Цветков и гаджето й към този момент били другари в обществената мрежа, само че до този миг не се били виждали онлайн.

След като се срещнал с възможния си шурей водещия на Нова тв го харесал и останал с положителни усещания от младежа, в който била влюбена до уши наследничката му. Която през последните години се е трансформирала в красива и цъфтяща млада дама с обилни форми.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР