На Коледа освен без трапеза не може и без елха.

...
На Коледа освен без трапеза не може и без елха.
Коментари Харесай

С колко поскъпват елхите тази година

На Коледа с изключение на без софра не може и без елха. А това ще е следващия разход, който желаеме или не, ще би трябвало да създадем. И тук настоящият въпрос ще бъде и коледните ли елхи ще нарастнат. 
 
Според Вера Станишева от Югозападно държавно дружество всичко е съобразено с опциите на потребителите и цените коледните дръвчета няма да бъдат доста повишени.

" Ще костват най-вече 3 лв. повече, което няма и 10% от цената. Живите коледни дървета ще се оферират от 12 до 26-27 лв. като последна цена на консуматор. Отсечените ще бъдат от 5 до 17-20 лв., според от размерите. Когато е над 1,80 до 2,50 метра може и да са по-скъпи ", изясни тя пред NOVA NEWS.

По думите ѝ завишаването идва от смяната в цените на производителите на елхи. " Има ценоразпис, качен на нашия уебсайт, цената е закрепена.

Как да планираме разноските си през декември

Миналата година сме продали към 6000 дръвчета общо, а в този момент имаме подготвеност да предложим към 3000 живи дръвчета и 6000 отсечени.
 istock istock
След 5-6 декември стартира предлагането ", сподели още Станишева. Съветът ѝ откакто мине Коледа елхите да не се изхвърлят, а да се сложат в туба или да се занесат в зоопарка за храна. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР