На границата между живота и смъртта ще попадне един от

...
На границата между живота и смъртта ще попадне един от
Коментари Харесай

Между живота и смъртта попада един от главните герои в новите епизоди на „Откраднат живот“

На границата сред живота и гибелта ще попадне един от основните герои в идните епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ . Събитията в болничното заведение ще ескалират и един от лекарите ще се сблъска с най-големия риск в живота си – кой е той и каква е повода за граничната обстановка, феновете ще научат в новите епизоди тази седмица, от 20:00ч. по NOVA.

Напрежението към разкритите кръвни връзки на лекар Табаков ще завладее лекар Огнянова , която ще стартира открита война с лекар Грънчарова. Отношенията им ще рефлектират върху останалите лекари, които няма да останат безучастни в историята и междуличностните връзки. Доктор Стилянова и доцент Захариев ще се изправят пред нови истини, които ще слагат на тестване връзката им.
 Доктор Стилянова NOVA
Междувременно в съдовото поделение ще се появи нов доктор , който ще разсъни подозренията на доцент Мазов и лекар Хинова за подмолната интервенция на професор Гочева. Влошеното здравословно положение на Евгения ще я предизвика да се запита дали не е време да се обади на Алекс и Калин и да потърси поддръжка от най-близките. Бъдещето на „ Св. Анастасия “ още веднъж ще бъде сложено на карта – до момента в който лекар Тасев приготвя документите за основна среща в Министерството, телефонно позвъняване ще промени обстановката за лекарския екип.
 Грънчарова NOVA-->
Кой от лекарите ще попадне в сериозна обстановка? Какво ще се случи със „ Св. Анастасия “? – феновете ще схванат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “.

Не пропускайте „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР