На фона на успеха на амбициите на Microsoft да придобие

...
На фона на успеха на амбициите на Microsoft да придобие
Коментари Харесай

Microsoft праща Xbox Live Gold в историята

На фона на триумфа на упоритостите на Microsoft да придобие Activision Blizzard и отхвърли на съда да почете правото на обжалване на Федералната комерсиална комисия на Съединени американски щати, компанията разгласи, че абонаментната услуга Xbox Live Gold ще бъде пенсионирана.

Xbox Live Gold е жива от времето на Xbox 360, като против абонаментна такса разрешава играта в Мрежа и доставя безвъзмездни игри и демо версии на своите консуматори. Служила правилно на притежателите на три генерации Xbox, Live Gold ще престане да съществува през септември тази година, като ще бъде сменена с новата услуга Xbox Game Pass Core, предават Twinfinite. Промяната влиза в действие от 14.09.

Промяната наподобява разумно предвид на акцента, който Microsoft слагат над Xbox Game Pass, който разрешава играта на игрови заглавия, в това число и преди малко излезли, против заплащането на абонаментна такса. Xbox Game Pass Core бива рекламиран от компанията като „ еволюция на Xbox Live Gold, като месечния абонамент ще коства $9.99, а годишният $59.99.

От Microsoft оповестяват, че услугата започва в началото с 25 заглавия от каталога на Xbox Game Studios, Bethesda и други техни сътрудници, като прехода за клиентите на Live Gold ще е автоматизиран като консуматори на Xbox Game Pass Core. Вече поръчаните игри за платформите на Xbox 360, Xbox One и Xbox Series X|S ще продължат да участват в библиотеката ви. По-долу може да видите и съответните игрови заглавия, с които ще започва услугата:

Among Us Descenders Dishonored 2 Doom Eternal Fable Anniversary Fallout 4 Fallout 76 Forza Horizon 4 Gears 5 Grounded Halo 5: Guardians Halo Wars 2 Hellblade: Senua’s Sacrifice Human Fall Flat Inside Ori & The Will of the Wisps Psychonauts 2 State of Decay 2 The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР