На фона на продължаващото дело Ripple срещу SEC, главният изпълнителен

...
На фона на продължаващото дело Ripple срещу SEC, главният изпълнителен
Коментари Харесай

Прогноза за крипто пазарите от главния изпълнителен директор на Ripple

На фона на продължаващото дело Ripple против SEC, основният изпълнителен шеф на Ripple, Брад Гарлингхаус, предложи своите прозрения за бъдещето на крипто вложенията, изключително за 2024 година

Гарлингхаус предвижда забележителен напредък за крипто пазара, предвиждайки той да се удвои по мярка и да доближи $5 трилиона до края на 2024 година В изявление за CNBC той акцентира въздействието на макро трендовете като спот Биткойн ETF и халвинг събитието в стимулирането на институционалните вложения.

Одобрението на спот Биткойн ETF за американските пазари през януари означи значимо достижение, позволявайки на институции и вложители да търгуват с ETF. Този триумф събра забележителна поддръжка от страна на вложителите, с $484 милиарда входящи потоци. Освен това, упованието за спомагателни варианти за ETF, в това число Етериум ETF, в допълнение подхранва оптимизма на пазара.

Гарлингхаус акцентира несъответствието сред търсенето и предлагането на пазара, предполагайки, че нарасналото търсене без надлежно предложение може да докара до забележителен напредък на пазара. Освен това историческите данни за предходни халвинги, допускат капацитет за нескончаем напредък, което може да се приведе в сходство с прогнозата на Гарлингхаус.

Въпреки това, на фона на тези оптимистични прогнози, цената на XRP е изправена пред провокации, изпитвайки спад даже по време на интервали на повсеместен напредък на пазара. Въпреки това, размерът на търговия с XRP означи незабравим скок, което демонстрира продължаващ интерес на вложителите.

Докато актуалните пазарни условия могат да съставляват провокации, евентуалното влияние на Биткойн ETF и идното халвинг събитие остава доста. Осъществяването на прогнозата на Гарлингхаус зависи от тези фактори, което го прави обект на интерес за вложителите, които да следят през идващите години.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР