На фона на магиите, които се правят, за да се

...
На фона на магиите, които се правят, за да се
Коментари Харесай

Ето ги най-силните билки срещу магии

На фона на магиите, които се вършат, с цел да се привика обич, мир или благополучие в фамилията, има и доста черни вълшебства, които могат да ни вкарат в гроба. Хората, които са подложени на сходни отрицателни въздействия, нормално стават подвластни на нетипични за тях мисли и страсти, демонстрират чувство за тревога и бодърствуване, честа промяна на настроенията, шумове в ушите, отичане на ходилата и липса на сила. Преди да потърсите професионална помощ за разкриване и премахване на отрицателни въздействия и вълшебства, можете сами да си помогнете посредством някои вълшебни билки.

Ако считате, че неприятният шанс ви следва на всички места, най-вероятно сте подвластни на магия. Започнете да отглеждате в помещението, в което изкарвате най-вече време от деня си, корен алое. Дръжте постоянно до себе си няколко дъбови жълъда. Можете да ги носите в джобовете или чантата си. Също по този начин оставяйте до леглото си една или две скилидки чесън, които, откакто изсъхнат, би трябвало да се сменят с нови.

Чесънът с изключение на от заболявания защищава и от съвсем всевъзможни други несгоди. Обикновеният пелин (бял пелин) се употребява за предотвратяване от вълшебства, целящи отравяне, а в националната медицина е потвърдил ефикасността си и против бодърствуване.

Можете да го приемате под формата на чай или да държите до леглото си няколко стръка от билката. В случай че специалността ви е обвързвана постоянно с шофиране, безусловно дръжте в колата си торбичка, цялостна с корен от див тютюн (известен е още като черен оман или зарасличе). Можете да пъхнете и в куфарите си такава торбичка, в случай че се гласите да предприемате по-дълго пътешестване. Дивият тютюн може да бъде сменен и със филиз живовлек.

Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР