На две КПП-та са подавали сигнал да спре, но шофьорът

...
На две КПП-та са подавали сигнал да спре, но шофьорът
Коментари Харесай

Полицаи направили три опита да спрат автобуса, преди да стане трагедията на „Трапезица“

На две КПП-та са подавали сигнал да спре, само че водачът не се е подчинил, разкри заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи

Направени са три опита да бъде спрян рейса, преди да стане злополуката на кръстовището „ Трапезица “ в Бургас, при която починаха двама служители на реда. 

„ Тази заран в 4:55 часа е изработен опит да бъде спрян рейса на построен контролно-пропусквателен пункт от „ Гранична полиция “, само че водачът на рейса не се подчинява. Има и втори опит на различен пункт преди Бургас и лидерът на транспортното средство отново подминава сътрудниците. Третият опит е към този момент от сътрудници от ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас, при който поражда нещастието. Шофьорът не се е подчинил, връхлита върху автомобила и умират двамата служители на реда “, сподели в ефира на Нова телевизия заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев.

КПП-тата са на разстояние от няколко километра един от различен, посочи той.

След като водещата на „ Здравей, България “ Мира Иванова го пита дали смачканият полицейски автомобил е бил на пътното компактно, Станев съобщи, че няма да разяснява, защото се правят сега следствени дейности. 

Регистрацията на рейса не е турска, акцентира той.

В момента се открива самоличността на мигрантите и техния генезис, сподели още заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР