Нашият ангажимент към хората отново ще вземе връх, но няма

...
Нашият ангажимент към хората отново ще вземе връх, но няма
Коментари Харесай

Бойко Борисов към своите: С коварен план ПП Ви обраха, брънкаха в джоба на всеки българин

Нашият ангажимент към хората още веднъж ще вземе връх, само че няма да е почтено те да се облагодетелстват, а ние за четвърти път да вадим България от рецесията, сподели той

Наивни сте, с подъл проект Политическа партия Ви обраха, брънкаха в джоба на всеки българин. Асен Василев е интелигентен и знае, че хазната е празна, както и какво да се направи - да се вдигнат налозите. Някой би трябвало да пристигна и да извади страната от блатото за 2 години. С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към своите в Бургас на откриването на акцията за избори 2024. Заедно с него бяха Мария Габриел, Ева Майдел, Росен Желязков и целият актив на партията. Те насочиха своите послания пред симпатизантите и приканиха за поддръжка.

" След 2 години ръководство ГЕРБ ще падне и по този начин добре Политическа партия усвоили кеша, още веднъж ще са на политическата сцена. Имат в този момент, да дават на социолози по 20 хиляди лева, както сподели Кирил Петков, че му желали. След 2 години още веднъж ще сме в същата позиция. Те не водят акция сега, не ги интересува. Знаят, че би трябвало да са в Народното събрание и да са съпротива. Денков беше тук с 15 индивида, в София бяха 50, те не водят акция, не им е нужна ", продължи да разсъждава ръководителят на ГЕРБ.

" Мога да приказвам доста, само че е тъжно. Една постоянна България сега няма посока, всичко се случва другаде. Дано българите проумеят и схванат. Ако се задейства проектът и схемата, доста мъчно с разграничена страна ще излезем от рецесията ", сподели Борисов и даде образци: " Когато похарчиш половин милиард лв. за зимно разчистване, а няма една снежинка. Когато прати жена си, брат си, чичо си, вуйна си във всички общини и компании. "

Не ги щадете, прикани той медиите. 

" Не бъдете наивни - то е като с " Лукойл: и петрола. За 3 години ви обраха, както никой не го е правил. Бъркали са на всеки в джоба с 1 лев ", продължи Бойко Борисов.

" Политическа партия защитаваше най-успешно съветските ползи и 100% от газа сега в България е съветски. Г-н Петков сподели - да, молекулата е съветска. Това значи, че целият газ е съветски. Защо не говорихте с ГЕРБ да сложите възбрана както съветския нефт, да забраним и съветския газ. Посредниците печелят големи пари на вашия тил. Да помогнем на тези партии да схванат, че хората не са слепи. Те имат такова схващане - за тях, когато престъпват закон и вършат нещо аморално, те имат право ", сподели Бойко Борисов.

" Виждам, че моите сътрудници са по детски наивни, те си мислят, че против нас имаме систематични политически партии и хора, които имат тактики и нещо, което да дадем на районите и на страната. Срещу нас няма такова нещо. Жечо е по детски доверчив с неговия възторг. В бюджета сложихме 1 милиарда 200 млн., вместо 4 милиарда за общините.мДогодина, в случай че пази Боже, се спазят пожеланията, които ни изпращат, в бюджета би трябвало да сложим още 4 милиарда лева, с цел да приключим разкопаните ви улици ", обърна се той към кметовете в залата.

" Дори ГЕРБ пораства по-бавно от външния дълг на България, дефицитът е толкоз огромен. Ще се заема с страната, когато ГЕРБ стигне равнището на външния дълг като гласоподаватели ", сподели той.

" 4 години ГЕРБ го няма - коя корупция падна, тъкмо противоположното - фалшифицират подписи и поръчки и по креслата е цялата им рода. Вие им помагате с прикриването на всичко това. Акад. Денков споделя - да обвинят пудела, той е отговорен. Всички мълчите и казвате - да ", добави той.

" Жечо, не се радвайте на това, което са ви дали данайците като блага, тъй като следващата година ще се изсипе на главата на всички кметове. Ако още тази година има да се разплатят 80% от плановете, няма да има пари. Българите би трябвало да знаят, че за 3 години това, което направихте, ще берем горчиви плодове. Поех страната след най-големия колапс - гръцката финансова рецесия, по-късно ми се падна мигрантската ", напомни Борисов.

Той не пропусна да разяснява и ексминистъра Бойко Рашков. " Колкото повече стои Рашков при тях, толкоз по-добре. Той е въоръжен с чадър и се пази. Сложили го втори в Перник след Кирил, с цел да може той да влезе от София и Рашков да е народен представител ", изясни Борисов.

" С Мария Габриел положихме големи старания да има държавно управление, не знаех какво да правя отстъпка повече. Тези хора през тези 3 години по разнообразни схеми са се облагодетелствали доста. Обществото ги разкри, не ние. Когато правехме държавно управление, Лена стоеше с преносимия компютър и чукаше всяко име в Google. Ако ние в този момент начукаме техните имена в Google, един не ставаше да договаря с нас ", сподели Борисов. Дано Лорер влезе, че да му намерим работа, на него и на жена му, пошегува се той.

Нашият ангажимент към хората още веднъж ще вземе връх, само че няма да е почтено те да се облагодетелстват, а ние за четвърти път да вадим България от рецесията, сподели Борисов.

Всички знаят Бургас и Варна и съзнателно го върша, с цел да оказвам помощ и на туризма, обърна се Борисов към залата.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР