Преди 6 години той посъветвал майка си да инвестира в

...
Преди 6 години той посъветвал майка си да инвестира в
Коментари Харесай

Синът на Илия Павлов спечелил над 600 милиона евро като инвестирал в...

Преди 6 години той посъветвал майка си да влага в биткойни

Синът на Иля Павлов – Илия Калоян няма никакви мемоари от популярния си татко. Той е едвам на 3 години, когато босът на „ Мултигруп “ е разстрелян от снайперист пред офиса на корпорацията си в София. Веднага по-късно детето е изведено от България от майка си Дарина Павлова и израсна в Съединени американски щати и Италия.

Днес той е на 24 години. От години живее в Съединени американски щати, постоянно отскача до Рим да види майка си, само че в България се връща рядко и най-вече тайно, написа в. „ Уикенд “.

Има напълно лека образна аналогия с татко си, само че е наследил усета му да прави бизнес. От 2 години взе участие в фамилния бизнес. Наследството на боса на „ Мултигруп “ се прави оценка на стотици милиони долари, които вдовицата Дарина съумя да резервира и даже да умножи, основавайки фамилен концерн, който се управлява от отлични мениджъри.

Според вестника, Илия Калоян преди 6 години посъветвал майка си да влага в биткойни. Тя го послушала и вложила колосалните 20 милиона евро във виртуални пари. Днес цената на закупените от госпожа Мулти биткойни към този момент се равняват на над 600 милиона евро.
„ Тогава Илия Калоян беше още възпитаник, само че имаше страховит усет за бизнес, който е запазил и до през днешния ден. Метнал се е на татко си, единствено че не е арогантна мутра, а ново потомство бизнесмен “, приказват в бизнес средите.

Смята се, че през днешния ден майката и синът са милиардери в активи, парцели и банкови сметки. Именно Илия-Калоян се чака да се грижи за финансовия разцвет на семейството и той добре се оправя със задачата. Сериозна част от капитала е вложена в една от водещите фармацевтични компания, което също донесло баснословни дивиденти на сина на Илия Павлов и майка му.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР