На днешна дата през 1201 година, след тридневна обсада на

...
На днешна дата през 1201 година, след тридневна обсада на
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 24 март

На днешна дата през 1201 година, след тридневна блокада на Варна, Цар Калоян овладява града и го освобождава от Византия, връщайки го в рамките на България.

На 25 март (събота) на територията на община Варна ще се организира пролетно разчистване. Приоритет ще бъдат паркове, междублокови пространства, детски и спортни площадки, други публични територии.

Срещата, която е част от пролетния салон на изкуствата, ще се организира на 25-ти март, събота, в Концертното студио на Радио Варна. Началото е 17,30 ч., а входът е свободен.

На 27 март /понеделник/ от 18:30 часа, изложба " Арт Маркони " ще показа упования разказ и четвърта книга на варненския публицист Деян Михайлов, научи Moreto.net.

По информация на Moreto.net капитанът на единият транспортен съд е уведомил Министерството на външните работи и се чака протестна нота.

Кандидат – студентска борса, на която учениците от Варна и региона имат опция да се срещнат от близко със шестте висши образователни заведения в морския град, откриха публично през днешния ден в Младежки дом.

Клип с екскаватор, рушащ стена, считана за антична, разбуни мрежата. Във видеото се вижда по какъв начин машината унищожава част от дувар в парцел на ул. „ Цариброд “ 30, където преди известно време бяха извършени археологически разкопки, научи Moreto.net.

На 27 март 2023 година, от 10,00 до 14,00 ще се организира ПРОТЕСТ на земеделските производители и жители от община Вълчи дол заради несъгласието им с построяването на ветропарк върху обработваеми аграрни земи на територията на Община Вълчи дол

От 24 март до 2 април София Филм Фест показва специфична селекция от 21 фестивални шлагера във Фестивален и конгресен център Варна
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР