12 души са задържани за купуване на гласове във Варненско

...
12 души са задържани за купуване на гласове във Варненско
Коментари Харесай

Задържаха 12 души за купуване на гласове във Варненско

12 души са арестувани за пазаруване на гласове във Варненско в границите на течащата сега профилирана полицейска интервенция в региона.

Това сподели на брифинг началникът отдел " Криминална полиция " към ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна комисар Веселин Вълчанов, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Акцията на органите на реда е против дейности срещу политическите права на жителите, както в противопоставяне на битовата престъпност. За различен тип закононарушения в границите на интервенцията са арестувани още 33 лица. Към момента са формирани 22 досъдебни производства. От тях 12 са пазаруване на гласове.

Образуваните досъдебни производства за пазаруване на гласове са главно в дребните обитаеми места. Такива има в общините Провадия, Бяла и други. Задържаните за платен избор не са хванати в миг на договорка, а след инспекция на съответни сигнали, постъпили през вчерашния ден и през днешния ден. Подадената информация е за разнообразни партии.

В рамките на интервенцията са формирани са досъдебни производства за разпространяване на опиати. Иззети са обилни количества опиати.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР