На базираната в Лос Анджелис финансова институция, често наричана банката

...
На базираната в Лос Анджелис финансова институция, често наричана банката
Коментари Харесай

Голяма американска банка ще плати десетки милиони в глоби – ето защо

На основаната в Лос Анджелис финансова институция, постоянно наричана " банката на звездите ", е наложена санкция в размер на $65 милиона за голям брой нарушавания, в това число неспазване на Закона за банковата загадка.

Службата на валутния инспектор (OCC) откри , че City National Bank е взела участие в “ “, довели до пропуски в разнообразни области като ръководство на оперативния риск, ръководство на риска от противоречие, стратегическо ръководство на риска и ръководство на вложенията.

OCC откри също по този начин нарушавания на Закона за банковата загадка и неспазване на регулаторните стандарти, предопределени да подсигуряват благосъстоянието на огромните застраховани национални банки.

В допълнение към паричната глоба, OCC издаде заповед за преустановяване на активността на City National Bank, с която задължи основаването на Комитет за сходство.

Този комитет ще дава отговор за правенето на проект за деяние за премахване на систематичните дефекти на институцията, като очертае “ ” за осъществяването му и уточни лицата, виновни за използването на коригиращите ограничения на OCC.

В отговор на това развиване на събитията City National Bank изрази уговорката си за бързо разрешаване на проблемите, открити от OCC. Банката съобщи пред Reuters, че продължава да се концентрира върху укрепването на инфраструктурата и системите си, с цел да се приведе в сходство с мащаба и бизнес модела на институция от нейния размер.

Заслужава да се означи, че City National Bank, която ръководи активи за над $93 милиарда, има мощни връзки с Холивуд. Въпреки че се съгласява да заплати санкцията и да предприеме коригиращи дейности, банката нито признава, нито отхвърля констатациите, показани от OCC.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР