На 9 май от 10:00 часа в Областния информационен център

...
На 9 май от 10:00 часа в Областния информационен център
Коментари Харесай

Изложби и концерт на 9 май в Благоевград 


На 9 май от 10:00 часа в Областния информативен център - Благоевград ще се открие галерия на детски рисунки на тематика "Европа в моите очи ". Изложбата е отдадена на Деня на Европа и на 10-годишнината от основаването на Областния информативен център.
От 11:00 часа пред паметната плоча на починалите жители от община Благоевград във войните за обединяването и независимостта на България ще се състои обред по случай Деня на Европа и Деня в памет на всички жертви във Втората международна война.
12:00 часа е началото на събитието в Регионалната библиотека "Димитър Талев " под надпис „ Заедно творим и се забавляваме “. Изложба и музикални осъществявания ще съберат деца и възпитаници от разнообразни етноси, с цел да покажат, че по пътя на изкуството няма разлики.
В 18:30 часа в зала "Яворов " стартира празничният концерт "Тамбуро моя " на Фолклорна група "Веселина " по случай 20-годишнината на състава към Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград. Поколения тамбуристи и вокални реализатори са минали през групата, ръководена от Веселинка Боянова. Сцената в зала „ Яворов “ ще ги събере още веднъж.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР