На 9 декември, кметът на общината Лъчезар Яков и децата

...
На 9 декември, кметът на общината Лъчезар Яков и децата
Коментари Харесай

В Гулянци дадоха старт на коледно-новогодишните тържества

На 9 декември, кметът на общината Лъчезар Яков и децата на Гулянци възпламениха светлините на коледната елха в центъра на града. Празникът сплоти вдъхновението и усърдието на община, читалище, детска градина, учебно заведение, МКБППМН и ЦОП.



Децата, техните учители и родители подредиха галерия от коледни лакомства, с които по-късно зарадваха минувачите и присъстващите на събитието. За всички имаше домашни сладки и парещ шоколад. Екипът на НЧ „ П. Р. Славейков “беше подготвил празнична стратегия, в която се включиха самодейците, ТС при СУ „ Хр. Смирненски “ и малчуганите от ДГ „ Незабравка “.

Кметът Лъчезар Яков благодари на всички, които се ангажираха с организацията и провеждането на празника. „ Радвам се, че откликнахте на концепцията ни и сме дружно през днешния ден тук, с цел да дадем старт на тържествата и да зарадваме децата. Пожелавам на първо място здраве и доста въодушевление през идващите дни! “ – поздрави той множеството на площада.

 Празниците в Гулянци ще продължат на 22 декември от 18:30 часа в салона на НЧ „ П. Р. Славейков 193 “, когато ще се състои обичайният концерт „ Коледни звънчета “. Тогава децата ще посрещнат и най-чакания посетител – Дядо Коледа. Преди събитието, жителите ще могат да прегледат подредената от ЦОП гр. Гулянци галерия от детски рисунки и Коледен базар на детската градина и учебното заведение.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР