На 8 февруари вероятно ще има бял дим над Столичния

...
На 8 февруари вероятно ще има бял дим над Столичния
Коментари Харесай

Ваня Григорова очаква бял дим над Столичния общински съвет

На 8 февруари евентуално ще има бял пушек над Столичния общински съвет . Това съобщи пред Българска национална телевизия общинският консултант от БСП-София и някогашен кандидат-кмет Ваня Григорова .

Тя изясни, че в случай че може да се стигне до , до избор на нов общински съвет - надали , тъй като имало консенсус да се избере ръководител от групата на ПП-ДБ-Спаси София. На 8 февруари се чака Столичният общински съвет към този момент да има ръководител.

ръководител на общинския съвет , повдигнат от ПП-ДБ-Спаси София. Григорова уточни, че демонтирането на Паметника на Съветската войска в София е повода БСП-София да не взе участие в договарянията за болшинство в СОС. Единствената реакция на Терзиев била, че регионалната шефка е изпипала добре документите, тъй като била добър правист, възмутена е Ваня Григорова.
 СОС се спъна и в новото име - Цветомир Петров Обновена
СОС се спъна и в новото име - Цветомир Петров

След като и от седмия път СОС не си избра началник, Терзиев събра председателски съвет

Постът на ръководител на Столичния общински съвет би трябвало да бъде даден на , с цел да има баланс, уточни още веднъж Григорова. Но натискът, който оказва кметът на София Васил Терзиев и ПП-ДБ върху обществото, е доста огромен, посочи тя. Ситуацията, в която се намира СОС, е вследствие на ината и егоизма на една тайфа, която е решила да окупира всичко . Но постигането на салдото в разнопосочната група на ПП-ДБ-Спаси София е мъчно, защото има .

Тя посочи, че няма покана, а и упоритостта да бъде водач на придвижване " Трети март " . Ваня Григорова обаче посочи, че няма никакво подозрение за появяването на нова политическа опция. , само че може и да не е , няма по какъв начин президентът да бъде водач на една такава политическа опция, разяснява Ваня Григорова. Тя се надява тази нова опция да бъде задоволително мощна и да е ориентирана към работещите хора.

" За да имаме Трети март би трябвало да имаме опълченци, а не служители ", безапелационна бе тя.
 Огнян Минчев не изключва Радев да направи партия, само че в сянка
Огнян Минчев не изключва Радев да направи партия, само че в сянка

Румен Радев в никакъв случай не е влизал в ролята си на държавен глава, а постоянно е бил страна в политическия дебат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР