На 7 октомври, събота, от 18 ч. в Зала 1

...
На 7 октомври, събота, от 18 ч. в Зала 1
Коментари Харесай

Злато за великата Татяна Лолова! Ето как колегите ѝ от киното уважиха гениалната актриса

На 7 октомври, събота, от 18 ч. в Зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна ще се закрие 35-ия Фестивал на българския игрален филм “Златна роза ”.

На церемонията по награждаване и закриване на фестивала огромната българска актриса Татяна Лолова ще получи специфичната премия “Златна роза ” за повсеместен принос. Призът ще й бъде връчен от шефа на Националния кино център Камен Балкански.

Кариерата на Лолова в киното стартира при започване на 60-те години на ХХ век и продължава с цялостна мощ и до през днешния ден. Призната в театъра, киното и малкия екран, нейната ярка особеност прави функциите й запаметяващи се и обичани.

Обичаната от генерации фенове актриса е почетен посетител на “Златна роза ” и радва с наличието и огромния си гений варненци и гостите на фестивала.

Носителят на огромната премия за най-хубав пълнометражен филм в конкурсната стратегия на " Златна Роза ” 2017 ще получи и премията “Дани Лернер ” в размер на 50 000 евро в услуги в “Ню Бояна Филм Студиос ", както и 5 000 евро в брой за реализацията на идващия си пълнометражен план.

Наградата носи името на починалия продуцент Дани Лернер, работил по множеството интернационалните продукции, осъществени в България през последните години. Дани Лернер слага началото на едно дейно съдействие на снимачната площадка сред българските кино-професионалисти и техни сътрудници от целия свят. Тази потребна обмяна на опит, която продължава и до през днешния ден, способства българските екипи да се трансфорат в едни от най-хубавите експерти в кино-индустрията в световен мащаб. Кои ще бъдат наградените филми ще узнаем по време на самата гала.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР