На 7 октомври, 2022 г. Рафел Надал и Мария Франсиска

...
На 7 октомври, 2022 г. Рафел Надал и Мария Франсиска
Коментари Харесай

Рафаел Надал отбеляза първия рожден ден на сина си

На 7 октомври, 2022 година Рафел Надал и Мария Франсиска Перейо посрещнаха първото си дете - дълго чакано момченце. А миналата събота бе рожденият ден на бебето - който се случва в сложен за тенисиста миг, поради несигурността в кариерата му.
 Голямото завръщане на Рафаел Надал, преди окончателния му отвод от професионалния тенис
Идва ли краят за Рафаeл Надал в професионалния тенис

Да си тръгнеш почтено

Синът на спортиста от Майорка се появи в частна клиника в Палма, родният му град. До момента има малко обществени фотоси на детето, тъй като и Мери, и Рафа избират да пазят персоналния си живот в загадка.

Всъщност това лято те за първи път споделиха фотография, на която тримата театралничат дружно. Това се случи през юли по време на ваканцията им с лодка по гръцкото крайбрежие. На фотографията те са театралничат в тил, гледайки към известния Коринтски канал, който се свързва с Егейско море.

В момента тенисистът се възвръща след интервенция на тазобедрената става, която претърпя при започване на юни. В неотдавнашно изявление пред медиите Надал показа желанието си да се завърне на тенис кортовете през 2024 година - нещо, което зависи напълно от степента на възобновяване му.

По време на изявлението носителят на 22 трофеи от Големия шлем разиска и ролята си на татко: " Справям се добре като родител, постоянно съм харесвал доста децата. Все още не съм водил сина си в парка, само че извозвам доста време с него, макар болките в гърба от носенето му. " Рафа разкри и, че момченцето му към този момент е сграбчило дребна ракета - нещо, което тенисистът намира за доста занимателно.

Рожденият ден на бебето бе отпразнуван на интимна фамилна колекция. Празникът е бил извънредно персонален и вследствие на това към днешна дата са разкрити малко детайлности.
 Рафаел Надал, Мария Франсиска Перейо и първи фотоси от сватбата им
Лудата испанска женитба на Рафаел Надал

Рафаел Надал и Мария Франсиска Перейо - публично брачен партньор и брачна половинка

По време на възобновяване си  остана деен, съчетавайки времето със фамилията си със своите бизнес инициативи. През лятото съумелият испански тенисист и бизнесмен разшири своята марка Zel Hotels в съдействие с Meliá Hotels International. През 2025 година те възнамеряват открият първия си обект в Мексико.

Наскоро Рафаел Надал и половинката му създадоха и своя лична линия парфюми. Двойката работи с марката Henry Jacques, с цел да сътвори свои аромати за сбирка, която се назовава " In All Intimacy ", написа Hola.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР