На 6 декември, българските зрители могат да се впуснат във

...
На 6 декември, българските зрители могат да се впуснат във
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако някой друг живее перфектния ви живот? |

На 6 декември, българските фенове могат да се впуснат във вълнуващо кино премеждие с истинския сериал „ КрисТина “. Премиерата на трилъра у нас съответствува с интернационалната му премиера на - най-бързо разрастващата се платформа измежду съветските стрийминг услуги (по данни на самостоятелните аналитични организации Telecom Daily и TMT Consulting).

Драматичният сериал е с български надписи и включва 8 епизода, по 26 минути всеки. Първите два ще бъдат излъчени едновременно, като първият епизод е наличен гратис. След това поредицата ще излиза всеки четвъртък, като ще бъде наличен по едно и също време и на сръбски, британски и хърватски.

Крис е колебливо младо момиче, със отегчителен живот, което един ден среща своя двойник - съвършената своя версия Тина, чийто живот се е развил напълно друго. Кое от девойките е същинската Кристина?

„ Основната мистерия в поредицата „ КрисТина “ е по какъв начин героинята се озовава в паралелна действителност, различен „ свят зад огледалото “. Заедно със фена Крис ще би трябвало да разгадае тайната на този свят и повода, заради която попада там. Проектът е образец за креативна дифузия - резултат от пресичането на хрумвания. В „ КрисТина “ една сполучлива идея намира изискано кинематографично олицетворение “, споделя режисьорът Владимир Ракша.

Актрисата Юлия Клинина извършва и двете основни функции благодарение на 9 дубльори поради многото комплицирани подиуми.

Оригиналното премиум наличие на START, включващо необятен набор от филми, сериали, документални филми и фамилни стратегии, разрушава визиите за стрийминг платформи и сполучливо се конкурира с одобрени платформи като Netflix. Стрийминг услугата е налична на български език, с цена на абонамента от 4,99 евро, без спомагателни такси и реклами, както и 7-дневен безвъзмезден тестов интервал.

Трейлъра на кино лентата можете да видите. Първият епизод е наличен гратис на този.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР