На 5 юли Георги Семерджиев уби с бясна скорост, дрогиран,

...
На 5 юли Георги Семерджиев уби с бясна скорост, дрогиран,
Коментари Харесай

Експертизи установяват: „За 17 секунди Семерджиев успява да излезе през предната дясна врата

На 5 юли Георги Семерджиев умъртви с гневна скорост, дрогиран, две млади дами. Обвинителният акт към този момент е подготвен, а оптималното наказване, което може да получи, е 20 години.

Четири месеца и половина след жестоката злополука, лишила живота на две млади дами, делото влиза в съда. Семерджиев е с пет обвинявания. Експертизи откриват с акуратност какво се е случило във съдбовната вечер на 5-и юли. Бившият футболист е карал със 166 км/ч и с включени полицейски лампи, предава Нова тв.

„ Навлиза в кръстовището, удря напряко такси, трансформира траекторията вдясно, където със 150 км/ч удря първата жертва. Оттам джипът се удря в асансьора на метрото, разцепва се на две, задната част продължава по булеварда, а предната убива второто момиче ”, изясни зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров.

Ударът е наподобявал гърмеж, описват очевидци. Семерджиев бяга от мястото. И час по-късно е в дома си. „ За 17 секунди Семерджиев съумява да излезе през предната дясна врата. Оказало се е, че не може да си влезе в дома. С помощта на Симона Радева, с донесена стълба от нея, влиза в жилището ”, посочи Тодоров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР