На 4 и 5 юни 2022г, (събота и неделя), в

...
На 4 и 5 юни 2022г, (събота и неделя), в
Коментари Харесай

Деца от цялата страна пристигат в Стария град

На 4 и 5 юни 2022г, (събота и неделя), в Стария град на Пловдив стартира за 23-ти път „ Панорама на детското творчество “. Темата тази година е „.Вълшебните багри на природата ”. Пъстрото събитие с присъединяване на надарени деца от цялата страна е подарък за децата, жителите и гостите на град Пловдив от съдружие „ Духовно огледало “.

В зоната към Къщата на доктор Стоян Чомаков, в която се обитава непрекъснатата експозиция на Златю Бояджиев ще забележим музикално дефиле на Детски духов оркестър „ Джуниър бенд ” – Велико Търново, доста концерти и ателиета по приложно изкуство навън. В събота и неделя програмата стартира от 10:00 часа и продължава до 18:00 ч.

„ Панорама на детското творчество “ 2022 се реализира с поддръжката на Община Пловдив, стратегия „ Еразъм + ” на Европейски Съюз и Център за развиване на човешките запаси. Тя е част от програмата на обичайния „ Празник на детето в Стария град “, проведен от ОИ „ Старинен Пловдив “, който тази година включва събития от 29 май до 5 юни.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР